Wat kan breken op camcorder?

u moet nieuwe stuurprogramma's op uw camcorder installeren of uw stuurprogramma's bijwerken op uw pc.

Je hebt een nieuwe firmware in de camcorder, alsof het nieuw is. En voor enige tijd had ik het probleem, dat toen ik ging om een film te spelen van de DVD, de film zou stotteren in het begin, of het afspelen zou traag zijn, of de film niet zou laden, of er was geen film en gewoon geluid. En de camcorder is gewoon een camcorder, toch? Je het niet gebruiken als een camera. En de eerste keer dat ik het deed, was ik zo beschaamd omdat ik wist dat het de hardware, de firmware, en niet mij. Ik heb veel tests op mijn pc en ontdekte dat ik nodig had om de nieuwste firmware te installeren op de camcorder. Dit kan opmerkelijk zijn in vergelijking met Wifi Versterker Plafond Ik heb het geïnstalleerd, geïnstalleerd op de camcorder, begon de camcorder, en ik speelde de film. En, zoals ik al zei, het speelde echt goed.

De nieuwe firmware, het was goed. Maar ik weet dat het alleen de firmware. Ik had geen software. Dus ik heb veel tijd besteed aan de software. Ik wist niet hoe de camcorder te configureren, om de instellingen te wijzigen. Ik kon me niet herinneren dat de software nog niet eens werd vrijgegeven. En het werd niet uitgebracht voor veel modellen. Dat is de reden waarom de eerste camcorder die ik kocht was een Canon - een Sony - de R-D1. Ik kan de camcorder configureren. Maar dat is het einde. De Sony RX1 was gewoon te groot en het paste niet in mijn koffer. Dit is echt indrukwekkend, als je het vergelijkt met Ip Camera Goedkoop. De R-D1 was niet de camcorder waar ik op zat te wachten. Naar mijn mening, de Sony RX1 was de beste camcorder ooit gemaakt. Ik wist toen niet veel over videoverwerking, maar ik was benieuwd hoe het werd gedaan. Dit is zeer onthullend, vergeleken met Versterker Hdmi Mijn nieuwsgierigheid was zo sterk dat ik begon een reeks video's over mijn gedachten en ervaringen met Sony. In tegenstelling tot Portable Monitor Touchscreen is het dus merkbaar krachtiger. De eerste was een tutorial over het gebruik van de RX1, en het kostte me enkele uren in te vullen. Het was niet zo moeilijk, dat kan ik je vertellen. Het was niet zo lang totdat ik leerde dat de camera kwaliteit video kon produceren. Dus waarom heb ik niet een Sony RX1 kopen? Ik was niet geïnteresseerd in dat soort video's. Ik vond het leuk om te zien hoe ik dingen deed, en het was hetzelfde voor mijn vriend die de RX kocht