Video heeft geen geluid op de laptop!

U gebruik maken van externe luidspreker in uw laptop, zolang het een goede is. Als u een externe luidspreker wilt gebruiken, moet u de juiste kiezen.

In mijn ervaring, geluid kan een groot voordeel op de laptop, maar ik denk dat het tijd zal duren voor het een enorm voordeel. Wanneer de laptop is aangesloten op een externe geluidskaart, u een betere geluidskwaliteit horen. Het is zeer belangrijk voor een goed geluid op de laptop. En in feite is het echt belangrijk als u van plan bent op het gebruik van de laptop voor professioneel gebruik. Als u bijvoorbeeld een film wilt bekijken of een game op een tv wilt streamen, raad ik u ten zeerste aan te investeren in een externe geluidskaart. Dit is echt het vermelden waard, in vergelijking met Wanten Snowboard Als u besluit om een geluidskaart te gebruiken voor een tijdje, kan ik u voorstellen om een te kiezen met een hogere kwaliteit of een grotere geluidsuitgang. Op die manier u de laptop met een grotere geluidskaart gebruiken wanneer u het spel speelt.

Dat is alles. Overweeg een ervaringsrapport Snowboard Game Ps4. Wat betreft mijn gedachten over de Asus Laptop S7-serie, ik voel dat het een geweldig apparaat voor degenen die op zoek zijn naar een laptop van hoge kwaliteit in een lichtgewicht ontwerp. U zien wat voor soort laptop die ik gebruik op mijn blog. Het heeft een 13,3 inch scherm en het heeft een quad-core Core i7 processor. Ik ben een grote fan van dual-core processors en ik geef de voorkeur aan een dual-core processor voor een meer krachtige ervaring. Dus, mijn aanbeveling is deze Asus Laptop S7-serie: de Lenovo ThinkPad T450s, de Dell XPS M1310 met de Intel Core i7 processor, en de Acer Aspire S5-771-B3. Het is de enige notebook die ik liever, omdat het prijskaartje is niet te veel hoger. De laptop is verkrijgbaar in opties van 12, 14 en 16 GB. In tegenstelling tot Verschil Monitor En Tv, is het merkbaar zuiniger als gevolg. Ik ben ook op zoek naar een Core i7 processor om het te gebruiken met. Ik zal geen specificaties van deze machine noemen, omdat deze machine hier al in mijn eerdere reviews wordt genoemd, en het is een zeer goede laptop. De specificaties: Ik heb een, zeker, want ik had het geluk om de Lenovo ThinkPad T450s te kopen in april van dit jaar. camcorder Test kan echter een proefversie zijn. Immers, het was dezelfde laptop die ik kon gebruiken als een testmachine, maar nu ben ik blij dat het zal dienen voor mij nog langer. Het is nog steeds de beste gaming laptop die ik ooit heb gebruikt. Het heeft de juiste kracht, de juiste specificaties en de beste ondersteuning. Deze laptop draait op Windows 10 Home met de nieuwste drivers. Het is ook zeer stabiel. Het scherm is goed. Ik heb slechts een kleine klacht: ik kan de batterij niet eruit halen. Ik moet het van het deksel halen en op mijn schoot leggen.