Hoe werkt camcorder?

camcorder heeft een lens met een camerasensor. Toen ik zag dat camcorder heeft een nieuwe functie met nieuwe camera sensor en nieuwe sensor die mogelijk is om een camcorder met behulp van alleen de camera sensor was ik erg blij. Dus maakte ik een aantal camcorder op basis van de sensor die ik al heb.

Het eerste model van mijn camcorder heet "Rugged Camcorder" en is zeer vergelijkbaar met mijn vorige model. De camerasensor heeft een zeer groot gebied en er is ook een grote lens in de voorkant van de camera. Het heet "Sensortek", en het is beschikbaar voor $ 2.800 in de VS. Ik heb geen foto's, maar het is al beschikbaar op dit moment. Ik zal meer over dit in de toekomst posten. Ik ben ook van plan om te beginnen met de verkoop van mijn andere cams, zoals de "Camcorder Pro" en "Sensortek Camcorder 2". Ik heb wat meer geld nodig om de eerste camera te maken. Dit is belangrijk, als je het vergelijkt met 4k 144hz 1ms Monitor. Ik denk ook aan de "Cameraweg", een kleinere versie van de Spero camcorder. Dit is een van de vele prototypes voor een toekomstig product van de Sensortek, en ik ben er vrij zeker van dat het niet goedkoop zal zijn. (Ik kan u vertellen dat de kosten van de productie is € 12.000) Hier is een zeer vroege video van de Spero camcorder, maar ik denk dat het een geweldige kwaliteit heeft. En hier is een geweldige video van een vorig prototype dat ik heb gemaakt. Ik weet niet zeker of dit de beste video van het zal zijn, maar ik wilde u tonen hoe het eruit ziet! Ik heb ook een paar foto's voor deze video. In vergelijking met Winterberg Snowboard kan deze dus merkbaar bruikbaarder zijn. En hier is een idee van een toekomstige versie van de Sensortek camcorder. Ik wil heel duidelijk zijn dat het is opnieuw ontworpen, zodat het nu kan opnemen 1080p video! Sommige van mijn vrienden bij Sensortek vertelde me dat de camera heeft gewerkt zeer goed in de sneeuw, maar dat de levensduur van de batterij was nog steeds niet goed genoeg om de prijs te rechtvaardigen. Ik zei: Ik ga wat tests doen, en als ik een beter product kan produceren, zal ik het veranderen. En het lijkt erop dat ik geslaagd, omdat de batterij nu duurt 2-3 dagen op een enkele lading! Dus veranderde ik het in een 2-3 uur video-opname tijd (meer dan ik heb gedaan in het verleden). Er zijn een paar wijzigingen aan de camcorder die ik ook gemaakt. Ik heb de lens (waarvan ik denk dat het zal helpen om betere video op te nemen). Dit is precies wat het onderscheidt van andere artikelen zoals Wat Is Een Goede Wifi Versterker. Dit is een goedkope wijziging, dus het spijt me echt als ik niet in staat ben om beter te doen met mijn andere mods :). Ook gebruikte ik een tweede krachtbron (in mijn geval, de laptop batterij). Dit geeft me ongeveer 5-7 uur opnametijd, dat is genoeg voor mij.

U lezen over mijn andere wijzigingen in het artikel over mijn zelfgemaakte camcorder. Koptelefoon Hardcase kan ook een test zijn. Nadat ik kocht de camera en de lens, heb ik mezelf een goede voeding, veel kabels, wat reservebatterijen, een reservecomputer en de camera. Dit zal genoeg zijn om 3 uur video op te nemen. Ik had een aantal problemen met de batterij, dat zal later worden uitgelegd. Dus na een tijdje ben ik overgestapt van een laptop naar de powerbank (dat is een stuk beter), maar de batterijen waren nog steeds niet lang genoeg om de video te schieten, dus ik maakte een andere wijziging aan de camera. Ik heb een videobewerkingssoftware die ik zelf maakte genaamd VideoMate.