Hoe u het beste een AVCHD-video comprimeren (. MTS)? (B.v. met Sony Vegas)

Je moet het AVCHD-bestand downloaden van de website. Dit is een geweldig ding om te doen. De codec wordt vervolgens niet gecomprimeerd en opgeslagen op uw pc. De compressie is zo goed dat ik het kan spelen met elke AVCHD-speler, zelfs met de nieuwste AVCHD-speler van Sony. Het nadeel is dat de video kwaliteit is een beetje minder dan een MTS-bestand. Echter, de video's van de site zijn van goede kwaliteit, en zijn veel sneller dan andere websites. (zie de video over het afspelen van de Camcorder)

Je het ook gebruiken als streamingspeler of mediarecorder. Als u van plan bent om het te gebruiken om uw films op te nemen met uw camcorder, dan u overwegen met behulp van een USB-camcorder (zoals de MTS1000) en / of een USB-stick (voor het opslaan van de video's en de overdracht ervan). Ik kan zeggen dat er veel goede camcorder modellen. Voor meer informatie over camcorder modellen, zie mijn post over Camcorder Modellen.

Als je geen camcorder liefhebber bent, maar toch wilt proberen, raad ik je aan om de MTS1000 te proberen. Het is een fatsoenlijke camcorder, en het is degene met de beste kwaliteit van de modellen, maar het is erg duur en je krijgt niet om het te gebruiken voor lange periode. Ook is het niet een plug and play camcorder dus je hebt een speciale kabel nodig en het is niet erg draagbaar. Als je wilt proberen camcorder, maar weet niet welk model je moet kopen, dan u proberen de MTS 1000. Het is een goede camcorder, en het is erg draagbaar. Een van de belangrijkste kenmerken van de camcorder die zeer nuttig kan zijn voor u is de digitale audio-opname. In het verleden waren er geen audio-opname functie van camcorder. De meeste modellen gebruiken een digitale microfoon om audio op te nemen. De MTS1000 wordt geleverd met een goede opnamefunctie. Het is eenvoudig in te stellen en u naar uw opname luisteren met een microfoon die is aangesloten op de digitale poort. De camcorder heeft verschillende instellingen die je met de camera aanpassen. Allereerst is er de digitale gain control. U het gebruiken om het niveau van de opname in te stellen. Het kan worden ingesteld van 0 (zeer rustig) tot 50 (zeer luid). U ook de ruisonderdrukking aanpassen, wat helpt om het geluid van de microfoon te verminderen. Als u de gevoeligheid en de audiocompressie wilt instellen, bevinden de instellingen zich onder aan de camera. De geluidskwaliteit van een camcorder is goed, maar de opname duurt lang. Maar naast deze, zijn er andere problemen met dit soort opnamesysteem: Meestal is de geluidskwaliteit van uw telefoon lager dan die van uw microfoon. In vergelijking met Snowboard Deventer is het merkbaar geschikter. De kwaliteit kan worden verbeterd met de software, met name de een van de software van uw mobiele telefoon. Ik zal u hier later meer over vertellen. In ieder geval is deze sterker dan camcorder. In het volgende voorbeeld zal ik u laten zien hoe u het volume van het geluid van een camcorder op een mobiele telefoon instellen.